Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – De politie zoekt Bretly Dorder voor dodelijke schietpartij

Rotterdam – De politie zoekt Bretly Dorder voor dodelijke schietpartij

Wij zijn dringend op zoek naar Bretly Dorder (24, zonder vaste woon- of verblijfplaats). Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het dodelijke schietincident op een 60-jarige man op 13 oktober 2023 aan het Handelsplein in Rotterdam. Dorder wordt er ook van verdacht dat hij in de nacht van vrijdag 20 oktober op zaterdag 21 oktober in Zutphen iemand heeft gestoken, waarbij iemand gewond is geraakt.

Dorder wordt beschouwd als uiterst- en vuurwapengevaarlijk. Het is van het grootste belang dat hij snel wordt aangehouden om verdere incidenten te voorkomen. De politie verzoekt iedereen die weet waar Bretly Dorder is, om direct 112 te bellen. Als u Bretly Dorder ziet, benader hem dan niet zelf, maar neemt direct contact op met de politie.

https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2023/oktober/07-schietincident—handelsplein—rotterdam.html
https://www.politie.nl/nieuws/2023/oktober/13/07-groot-onderzoek-gestart-na-aantreffen-overleden-man-handelsplein.html

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…