Home Noord-Brabant Breda Breda – Bredanaar verzet zich en beledigt agenten na aanhouding voor mishandeling

Breda – Bredanaar verzet zich en beledigt agenten na aanhouding voor mishandeling

Agenten belast met het horecatoezicht in het uitgaanscentrum hebben zaterdag 27 juli 2019 omstreeks 04.15 uur op de Nieuwe Prinsenkade een 28-jarige Bredanaar aangehouden ter zake mishandeling. Hij verzette zich bij zijn arrestatie en beledigde de agenten. Een 27-jarige Bredanaar die zich er mee bemoeide werd ook opgepakt. Eerder op de avond werd al een 33-jarige Bredanaar gearresteerd die een opgelegd gebiedsverbod had overtreden.

Lees verder

Laad meer Breda
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Eindhoven/Helmond – Elf aanhoudingen bij voetbalwedstrijd

Voor, tijdens en na de wedstrijd FC Eindhoven-Helmond Sport was het vrijdagavond onrustig …