Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Man aangehouden na beschadigen politieauto

Den Haag – Man aangehouden na beschadigen politieauto

Op donderdag 25 juli heeft de politie een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden wegens vernieling van een politieauto. Het incident gebeurde op donderdagavond 20 juni maar de verdachte kwam later in beeld nadat een filmpje online was geplaatst. De man moet een schadevergoeding van €1250 betalen.

Op donderdag 20 juni ging een surveillancevoertuig naar een melding in de Boerhaavestraat in Den Haag. In de omgeving van die straat zagen de agenten een aantal personen een videoclip opnemen. Terwijl de collega’s de melding aan het afhandelen waren, is het politievoertuig beschadigd. 

De politie kwam deze verdachte op het spoor toen een filmpje online was geplaatst waarop de verdachte herkenbaar in beeld was. Op basis van het signalement uit het filmpje, kon de 25-jarige verdachte gisteren worden aangehouden.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Drie verdachten aangehouden na vondst vuurwapen

Agenten hielden dinsdagavond op de Gouvernsestraat in Rotterdam drie mannen aan, nadat ze …