Home Noord-Brabant Breda Breda – Nieuwe openingstijden politiebureau Breda-Centrum

Breda – Nieuwe openingstijden politiebureau Breda-Centrum

Het politiebureau in Breda heeft vanaf aanstaande zaterdag andere openingstijden. Het politiebureau aan het Chasséveld 3 in Breda is vanaf 19 mei 2018 als volgt geopend: Maandag t/m donderdag 09.00 – 21.00 uur Vrijdag en zaterdag 09.00 – 17.30 uur Zondag- en feestdagen Gesloten. Mensen die zich buiten de openingstijden spontaan melden bij het Bredase politiebureau worden uiteraard te woord gestaan. Mensen die buiten de openingstijden een afspraak hebben voor 3D-aangifte, worden na aanbellen binnengelaten.

Lees verder

Laad meer Breda
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Best, Oirschot – Arrestaties na steekpartij bij hotel

In het onderzoek naar een steekpartij in een hotel aan de I.B.C.-Weg in Best heeft de poli…