Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Opvarenden watertaxi gezocht

Rotterdam – Opvarenden watertaxi gezocht

Zaterdag 12 mei botsten een watertaxi en een motorsloep op elkaar. De schipper en elf opvarenden van de motorsloep kwamen hierdoor in het water terecht. Het onderzoek naar de toedracht is in volle gang en de politie komt graag in contact met de opvarenden van de watertaxi.

De twaalf mensen die in het water belandden, werden die middag door omstanders én toegesnelde hulpdiensten kort na de botsing uit het water gehaald. Drie van hen werden voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Granaat uit Tweede Wereldoorlog aangetroffen in water

De politie trof na een melding donderdagochtend 15 november een granaat uit de Tweede Were…