Home Noord-Brabant Breda Tilburgse veelpleger in Breda betrapt op diefstal blikje bier

Tilburgse veelpleger in Breda betrapt op diefstal blikje bier

Agenten van het Veelplegersteam in Breda hebben dinsdagmiddag 25 juni 2013 een 47-jarige Tilburgse veelpleger betrapt op winkeldiefstal. De agenten zagen dat de Tilburger door de stad liep met een bekende van hen. Ze zagen dat de Tilburger in een supermarkt op de Nieuwstraat een blikje Gulpener bier (1 euro) in zijn binnenzak stopte  en niet afrekende bij de kassa. Hij is conform afspraken met het Openbaar Ministerie over de aanpak van Veelplegers in verzekering gesteld.

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…