Home Noord-Brabant Breda Bredanaar mag 33 dagen zitten en krijgt 14 dagen gezelschap

Bredanaar mag 33 dagen zitten en krijgt 14 dagen gezelschap

De politie heeft dinsdagmiddag rond 16.20 uur tijdens een routinecontrole op de Teteringsedijk in Breda een 30-jarige Bredanaar aangehouden vanwege vijf openstaande vonnissen. Het gaat om verkeersdelicten, waarvoor de man nog 918,75 euro moet betalen. Bovendien moet hij nog 33 dagen zitten. Een 47-jarige Bredanaar werd woensdagmorgen 17 april 2013 op de Kwakkelhutstraat aangehouden vanwege een nog openstaande signalering. Agenten zagen hem rijden en herkenden hem. Zij wisten dat hij nog 14 dagen moet zitten. Ook hij is in het cellencomplex ingesloten.

Laad meer Breda

Geef een antwoord

Bekijk ook

Breda – Rechercheteam onderzoekt overlijden baby

Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) van de politie stelt een nader onderzoek in naar aa…