Home Noord-Brabant Breda Winkeldief slaat beveiliger in Breda

Winkeldief slaat beveiliger in Breda

Een 40-jarige beveiligingsmedewerker kreeg een klap toen hij een winkeldief inrekende. Dat gebeurde donderdagmiddag rond 13.30 uur bij een supermarkt aan het Brabantplein. De beveiliger zag dat de man artikelen in zijn binnenzak stopte. Toen de 18-jarige verdachte zonder betalen langs de kassa liep, hield hij de man aan op verdenking van diefstal. De verdachte verzette zich en gaf de beveiliger een klap tegen zijn gezicht. De winkeldief had voor 36 euro aan cosmetica artikelen meegenomen. De man werd gearresteerd en in verzekering gesteld. De beveiliger deed aangifte van mishandeling.

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Breda – Arrestatie na vernielingen

De politie arresteerde zaterdagavond 10 februari 2024 rond 23u30 in de Sleutelbloem een ve…