Home Noord-Brabant Breda Politie arresteert Oosterhouter vanwege drugshandel

Politie arresteert Oosterhouter vanwege drugshandel

De politie arresteerde dinsdag een 30-jarige Oosterhouter op verdenking van handel in drugs. Bij een doorzoeking van zijn woning werd 2 kilo speed aangetroffen. Verder werden nog drie andere personen aangehouden in het drugsonderzoek. De arrestatie van de 30-jarige hoofdverdachte vond plaats rond 20.30 uur op de Burgemeester Materlaan in Oosterhout. De man reed op dat moment in een grijze BMW. Hij wilde niet stoppen en bracht met zijn rijgedrag het overige verkeer in gevaar. Om die reden forceerden de agenten bewust een aanrijding om de verdachte te kunnen inrekenen. Er raakte bij deze actie niemand gewond. Wel ontstond er blikschade aan de auto van de verdachte en de onopvallende politieauto.

In hetzelfde onderzoek werden gisteravond nog drie personen opgepakt wegens overtreding van de Opiumwet. Het gaat een 28-jarige inwoner van Oosterhout en twee mannen uit Made (19 en 19 jaar). Het gaat hierbij vermoedelijk om kopers van verdovende middelen. Bij hen werden vijf zakjes met een gebruikershoeveelheid speed gevonden.

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Breda – Verdachte aangehouden na steekincident

Een inwoner van Breda is zaterdagavond aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een plaatsgen…