Home Noord-Brabant Breda Winkeldievegges in bouwmarkt betrapt in Breda

Winkeldievegges in bouwmarkt betrapt in Breda

foto Unique Photo

Bij een bouwmarkt op de Konijnenberg is zaterdagavond een 38-jarige vrouw uit Evertsoord betrapt op winkeldiefstal. Een medewerker zag dat de dievegge een schuurmachine in haar tas stopte en niet afrekende bij de kassa. Afgelopen dinsdag was de vrouw in dezelfde winkel gesignaleerd, toen had ze drie decoupeerzagen met een waarde voor 688 euro gestolen. De diefstal werd toen pas later ontdekt. De vrouw is in verzekering gesteld. In dezelfde bouwmarkt werd zaterdagmiddag ook een 26-jarige Bredase betrapt op winkeldiefstal. Zij had voor 52 euro aan goederen gestolen.

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Breda – Arrestatie na vernielingen

De politie arresteerde zaterdagavond 10 februari 2024 rond 23u30 in de Sleutelbloem een ve…