Home Noord-Brabant Breda Straatrovers tijdens horecadienst aangehouden in Breda

Straatrovers tijdens horecadienst aangehouden in Breda

De agenten belast met het horecatoezicht in het uitgaanscentrum hebben vannacht, de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 04.25 uur op de Visserstraat in Breda twee mannen aangehouden in verband met de diefstal van een GSM-telefoon en het verstoren van de openbare orde. Aan het bureau bleek dat beide mannen spullen bij zich hadden van een straatroof die vannacht op de Markendaalseweg plaats vond. Een 21-jarige Bredanaar werd daar het slachtoffer van.  Het duo is in verzekering gesteld

Het slachtoffer van de straatroof deed aangifte. Hij vertelde dat hij rond 02.30 uur over de Markendaalseweg liep, hij heeft één voet in het gipsverband. Ter hoogte van de Achterom werd hij plotseling door vier mannen omsingeld. Zij doorzochten zijn broekzakken en haalden daar zijn telefoon en portemonnee uit. Bovendien namen ze zijn bril af. Hij heeft sterke glazen en ziet eigenlijk niets zonder deze bril.

Vannacht werd omstreeks 04.25 uur op de Visserstraat een 24-jarige man uit Den Bosch aangehouden omdat hij in een horecazaak een GSM-telefoon zou hebben gestolen. Een 21-jarige Bredase deed aangifte. Ze vertelde dat bij de garderobe haar tas op de grond viel, haar telefoon en die van haar nichtje vielen eruit. Ze zag dat de verdachte de GSM van haar nichtje in zijn zak deed. Ze pakte de telefoon uit zijn zak terug en zei dat hij niet moest stelen. Ze wees de politie de verdachte aan die werd aangehouden. Ook een 24-jarige Bredanaar die zich met deze arrestatie bemoeide werd aangehouden. Op het bureau bleek dat zij pasjes en de bril van de aangever van de eerder gemelde straatroof bij zich hadden.

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Politie pakt zeven verdachten op bij steekincident Den Bosch

De politie heeft meerdere aanhoudingen verricht na een openlijke geweldpleging aan de Vier…