Home Noord-Brabant Breda Winkeldieven betrapt in Breda

Winkeldieven betrapt in Breda

Een 35-jarige vrouw en een 35-jarige man uit Breda zijn dinsdagavond  rond 19.10 uur in een elektronicazaak op de Meubelboulevard betrapt op winkeldiefstal. Een medewerker zag dat het duo zich verdacht ophielden in de zaak. Bij het verlaten van de winkel ging het alarm van een detectiepoortje bij de kassa af. In haar tas werd een I-pod uit de winkel met een waarde van 321 euro aangetroffen. De recherche onderzoekt of het duo zich vaker in de winkel aan diefstal heeft schuldig gemaakt. Ze zijn in verzekering gesteld

Bij een bouwmarkt op de Konijnenberg werd dinsdagavond een 30-jarige man uit Lelystad betrapt op de diefstal van een camera ter waarde van 189 euro. Hij had de camera uit de verpakking gehaald en in zijn jaszak gestopt en niet afgerekend. Ook tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Breda – Arrestatie na vernielingen

De politie arresteerde zaterdagavond 10 februari 2024 rond 23u30 in de Sleutelbloem een ve…