Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Gezocht – Poging overval – Noordgeest – Bergen op Zoom

Bergen op Zoom – Gezocht – Poging overval – Noordgeest – Bergen op Zoom

Op maandag 31 juli probeert een man een supermarkt aan de Noordgeest in Bergen op Zoom te overvallen. Hij loopt de winkel in met een soort hakmes en bedreigt de caissière, maar gaat er zonder buit weer vandoor. De politie zoekt hem. Herken jij deze man?

Het is ongeveer 13.50 uur als deze man die maandag langs de servicebalie loopt. En vervolgens naar een van de kassa’s. Daar roept hij dingen als: “Kassa openmaken nu! Opschieten!” Maar van schrik krijgt de caissière de kassa niet open. De haalt de man een groot hakmes tevoorschijn om zijn woorden kracht bij te zetten. Hiervan raakt de caissière echt van in paniek. Uit pure angst begint ze te schreeuwen dat het haar niet lukt. Ook de omstanders beginnen zich er nu mee te bemoeien. Dan realiseert de dader zich kennelijk dat dit niet gaat lukken. Hij draait zich om en loopt de winkel weer uit.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …