Home Noord-Brabant Helmond Helmond / Deurne / Asten – Landelijke bende malafide elektriciens opgepakt

Helmond / Deurne / Asten – Landelijke bende malafide elektriciens opgepakt

De politie heeft acht mannen aangehouden op verdenking van het deelnemen aan een crimineel samenwerkingsverband en oplichting. De verdachten komen onder andere uit Helmond, Deurne en Asten en zijn tussen de 22 en 35 jaar oud. De verdachten zouden deelnemen aan een criminele organisatie die mensen onterecht een buitensporig bedrag laten betalen voor ‘elektriciens’ die niet het werk leveren dat ze beloven. Het gaat om mannen die vermoedelijk leiding gaven aan de organisatie, maar ook om uitvoerders. De verdachten worden verhoord en zitten vast.

Lees verder

Laad meer Helmond
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Bergen op Zoom – Meerdere aanhoudingen voor drugsbezit

Politieagenten hielden vrijdagmiddag en -avond mensen aan op verdenking van het bezit van …