Home Noord-Brabant Kempen Veldhoven – Gezocht – Diefstal – Meent – Veldhoven

Veldhoven – Gezocht – Diefstal – Meent – Veldhoven

Meerdere fietsendiefstallen zijn op camera vastgelegd. Wie zijn deze twee mannen?

We laten zien hoe een elektrische fietsendiefstal in zijn werk gaat. We laten beelden zien van twee mannen die op 7 oktober 2022 meerdere fietsen van medewerkers van de gemeente Veldhoven weghalen. Met waarschijnlijk een slijptol maken ze het hek open van de afgesloten fietsenstalling. Kostbare fietsen worden meegenomen. We hebben duidelijke beelden en een duidelijke vraag: wie denkt te weten wie dit zijn? Maar ook, is u opgevallen dat er elektrische fietsen ergens te koop aangeboden zijn tegen een wel heel aantrekkelijke prijs? Laat het dan ook weten!

Laad meer Kempen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Drie jongemannen aangehouden voor poging straatroof, politie zoekt slachtoffer

Drie jongemannen zijn woensdagavond 31 mei aangehouden op verdenking van poging straatroof…