Home Noord-Brabant Kempen Veldhoven – Getuigen gezocht van gewapende beroving

Veldhoven – Getuigen gezocht van gewapende beroving

De politie zoekt getuigen van een beroving bij winkelcentrum Meerhoven op vrijdagavond rond middernacht.

Drie jongens uit Veldhoven zaten daar te kletsen rond middernacht aan de zijde van het meer en de parkeergarage. Plots doken drie andere jongens op. Zij bedreigden de drie vrienden met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en een steekwapen. Het drietal werd gedwongen hun telefoon en geld af te geven. Daarbij werden door de daders ook enkele klappen uitgedeeld. Nadat ze de buit binnen hadden gingen de drie daders er weer vandoor. Uiteindelijk raakte niemand gewond.

Laad meer Kempen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Man aangehouden verdacht van mishandeling

Een 27-jarige man uit Breda is woensdagavond opgepakt omdat hij zomaar drie vrouwen had mi…