Home Noord-Brabant Roosendaal – Man gewond na steekincident

Roosendaal – Man gewond na steekincident

Een 55-jarige man uit Belgie raakte vrijdagmiddag rond 12.50 uur gewond na een steekincident. Het slachtoffer is voor behandeling overgebracht naar een ziekenhuis. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

De man zou zijn gestoken op een parkeerplaats aan de Rozenvendreef. De daders zijn er vandoor gegaan. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. Forensische rechercheurs hebben op de parkeerplaats sporenonderzoek gedaan.  De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het incident. 

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Oisterwijk – Gezocht – Ramkraak bij brillenwinkel

In de nacht van zondag 2 op maandag 3 september werd er een ramkraak gepleegd bij een bril…