Home Noord-Brabant Tilburg – Daling aangiften Zeeland-West-Brabant zet verder door in 2017

Tilburg – Daling aangiften Zeeland-West-Brabant zet verder door in 2017

De geregistreerde criminaliteit in de eenheid Zeeland-West-Brabant daalde in 2017. Dat blijkt uit de jaarcijfers van 2017. Naast een forse afname van woninginbraken, overvallen en geweldsincidenten, dalen ook de diefstallen van auto’s en bedrijfsinbraken. Anderzijds is er een flinke toename in moord- en doodslagzaken. Ook straatroven en zedendelicten laten een stijging zien. Veel politiecapaciteit ging naar de aanpak van ondermijning. Het optreden hierin als één overheid werpt vruchten af.

Zeeland-West-Brabant

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Hogere straf voor Brabantse elektricien na misbruik

Een 46-jarige elektricien is in hoger beroep veroordeeld tot een gevangenisstraf van 15 ma…