Home Noord-Brabant Roosendaal – Vijf mensen betrapt op rijden onder invloed

Roosendaal – Vijf mensen betrapt op rijden onder invloed

De politie heeft van vrijdag 15 december 2017 18:00 uur tot zaterdag 16 december 2017 03:00 uur verkeerscontroles gehouden op zes locaties in Roosendaal. In totaal moesten 761 automobilisten meewerken aan een blaastest. Vijf van hen bleken teveel te hebben gedronken.

De politiecontroles zijn gehouden in/op de Vughtstraat, Stationsstraat, Laan van Brabant, Van Beethovenlaan, Antwerpseweg en de Burgemeester Freijterslaan. Vijf automobilisten bleken met teveel alcohol op achter het stuur te zijn gestapt. Onder hen één beginnende bestuurder (185 ug/l). Eén automobilist had dusdanig veel gedronken (625 ug/l) dat zijn rijbewijs werd ingevorderd. Bovendien bleek hij nog diverse openstaande boetes te hebben (voor een bedrag van rond de 2000 euro) waarop zijn auto buiten gebruik is gesteld. 

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Politie zoekt getuigen van ernstig verkeersongeval in Breda

Het politieteam Verkeer is op zoek naar getuigen van een ernstig verkeersongeval dat dinsd…