Home Noord-Brabant Roosendaal – Dealers opgepakt

Roosendaal – Dealers opgepakt

Politiemensen hebben donderdagmiddag 14 december 2017 op de Scholtenboslaan twee inwoners van Roosendaal (21 en 27 jaar oud) aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet. Het tweetal was in het bezit van hennep.

De auto waarin de mannen reden trok de aandacht van de agenten doordat een remlicht niet werkte. Tijdens de controle roken de agenten een henneplucht en vertelden de mannen dat zij de drugs die in de auto lag aan de agenten moesten geven. Daarop kregen ze van de 21-jarige bestuurder een aantal gripszakjes hennep. Tijdens het fouilleren van de mannen bleek de 27-jarige bijrijder in het bezit te zijn van flink wat briefgeld, in totaal bijna 400 euro. Alles bij elkaar was dit reden om de mannen aan te houden op verdenking van drugs dealen. 

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Politie zoekt getuigen van ernstig verkeersongeval in Breda

Het politieteam Verkeer is op zoek naar getuigen van een ernstig verkeersongeval dat dinsd…