Home Noord-Brabant Tilburg – Gevaarlijke capriolen bromfietsster tijdens achtervolging

Tilburg – Gevaarlijke capriolen bromfietsster tijdens achtervolging

Een 21-jarige Tilburgse heeft zich zaterdagavond flink misdragen tijdens een achtervolging. Ze negeerde op haar bromfiets een stopteken van een motoragent en gaf hem tot twee keer toe een flinke duw op de momenten dat hij naast haar kwam rijden. Ook remde ze plotseling krachtig terwijl hij achter haar reed en reed ze een trottoir op waardoor voetgangers opzij moesten springen. Ze werd uiteindelijk op de Reeshofdijk aangehouden. Ze bleek geen rijbewijs te hebben. In haar tas werd bovendien een boksbeugel aangetroffen.

Lees verder

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Drie aanhoudingen na aantreffen hennepkwekerij

De politie trof dinsdag 17 juli een hennepkwekerij aan in een woning op het Julianapark in…