Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Hagenaar overleden na eenzijdig verkeersongeval

Den Haag – Hagenaar overleden na eenzijdig verkeersongeval

Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Margaretha van Hennebergwerg raakte in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 augustus de 27-jarige bestuurder van de auto zwaargewond. De Hagenaar bezweek in de loop van de nacht in het ziekenhuis. De afdeling VerkeersOngevallenAnalyse onderzoekt de aanrijding en is op zoek naar de twee Poolse mannen die het slachtoffer geholpen hebben.

Omstreeks 03.10 uur kwam bij de politie de melding binnen dat op de Margaretha van Hennebergweg een aanrijding was geweest. De getuige had een auto met hoge snelheid horen rijden en vervolgens een enorme klap gehoord. Ter plaatse was de bestuurder van de auto inmiddels door omstanders uit de auto gehaald nadat hij met zijn auto tegen een mast van de HTM was gereden. Een ambulance vervoerde het zwaargewonde slachtoffer naar het ziekenhuis. Daar kwam hij in de loop van de nacht te overlijden.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Leiden – Man aangehouden voor verboden wapenbezit

Agenten hielden donderdag 19 juli een 27-jarige man uit Leiden aan voor verboden wapenbezi…