Home Noord-Brabant Kempen Inleveractie Veldhovense parkeerpas

Inleveractie Veldhovense parkeerpas

Gemeente Veldhoven start met het inzamelen van de blauwe Veldhovense parkeerpas. De inleveractie loopt tot 1 oktober 2017. Bent u in het bezit van deze Veldhovense parkeerpas? U mag deze pas samen met een daarvoor bestemd formulier inleveren. Door dit formulier in te vullen krijgt u uw betaalde borgsom en/of eventueel parkeertegoed op uw rekening gestort.

De Veldhovense parkeerpassen die nog in omloop zijn werken niet meer op de vernieuwde parkeerautomaten rondom het CityCentrum. Daarom mag u deze oude parkeerpassen inleveren en ontvangt u betaalde borg en/of parkeertegoed terug. Samen met de ondernemers van het CityCentrum wordt er gekeken naar de mogelijkheden van een nieuw pas- en spaarsysteem.

Laad meer Kempen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rosmalen – Getuigen overval cafetaria gezocht

Dinsdagavond rond 22:25 uur is een cafetaria een de Burgemeester Molenaarhoeven overvallen…