Home Limburg Venlo – Politie doet onderzoek bij beschieting van café in Venlo

Venlo – Politie doet onderzoek bij beschieting van café in Venlo

Op dit moment wordt er onderzoek gedaan op de Straelseweg in Venlo waar na alle waarschijnlijkheid vannacht schoten zijn gelost op de ramen van een café.

Eergisteren op 12 december werd bij de politie gemeld dat er een kogelgat in een ruit van een café was aangetroffen. Door de politie is onderzoek verricht. Vandaag op 14 december is bij de politie opnieuw een melding binnengekomen, omdat er meerdere kogelgaten zichtbaar zijn in de ruiten van een café. Op het trottoir bij het café zijn diverse hulzen aangetroffen. De politie gaat er vooralsnog vanuit dat de beschieting afgelopen nacht heeft plaatsgevonden.

De straat is afgezet en de Forensische Opsporing en recherche doen op dit moment onderzoek naar de toedracht van deze beschieting. Voor zover nu bekend, zijn geen personen gewond geraakt. De politie vraagt getuigen zich te melden. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844 of als u anoniem wil melden via 0800-7000.

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Noord-Limburg – Acht aanhoudingen bij internationale criminaliteitscontroles

Op twee locaties in Venlo vonden woensdag tussen 15.30 en 22.00 uur grote criminaliteitsco…