Home Limburg Venlo – Fietsster overleden bij aanrijding in Venlo

Venlo – Fietsster overleden bij aanrijding in Venlo

Op de rotonde Burgemeester Gommansstraat/Kazernestraat heeft maandagochtend 6 november een aanrijding plaatsgevonden tussen een vrachtauto en een fietser.

Rond 10:30 uur krijgen de hulpdiensten de melding van een aanrijding. Politie, brandweer en ambulance gaan meteen ter plaatse. Vanwege de ernst van de aanrijding is een traumahelikopter ingezet. Ondanks de inspanningen van de hulpdiensten overlijdt de fietsster, een 77-jarige vrouw uit Venlo ter plaatse aan haar verwondingen. 

De chauffeur van de vrachtwagen in aangehouden op verdenking van het veroorzaken van een ongeval met dodelijke afloop. De Forensische Opsporing Verkeer is ter plaatse bezig met het onderzoek om de juiste toedracht van de aanrijding te achterhalen.

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Noord-Limburg – Acht aanhoudingen bij internationale criminaliteitscontroles

Op twee locaties in Venlo vonden woensdag tussen 15.30 en 22.00 uur grote criminaliteitsco…