Home Limburg Venlo – Man in gezicht getrapt in Venlo, verdachte poging doodslag gezocht

Venlo – Man in gezicht getrapt in Venlo, verdachte poging doodslag gezocht

Op zondag 22 oktober 2023, rond de klok van 07:22 uur, loopt een 59-jarige man uit Venlo over de Nieuwstraat in Venlo. Op enig moment valt hij en gaat hij op de weg zitten. Uit tegengestelde richting komt er een andere man in aanlopen. Hij trapt het slachtoffer in zijn gezicht. De man blijft daarna vijf minuten bewusteloos op de grond liggen.

Na behandeling in het ziekenhuis is geconstateerd dat het slachtoffer zijn oogkassen, jukbeenderen, neus en bovenkaak heeft gebroken. Ook zijn enkele tanden van het slachtoffer afgebroken. Wij zijn op zoek naar de verdachte. Beelden van de verdachte zijn te bekijken via dit gezocht-item. 

Meer informatie

Heeft u camerabeelden, meer informatie of herkent u de verdachte? Deel deze informatie met ons. Dat kan via 0900 – 8844 of anoniem via 0800 – 7000. Of via het tipformulier op deze pagina. 

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Noord-Limburg – Acht aanhoudingen bij internationale criminaliteitscontroles

Op twee locaties in Venlo vonden woensdag tussen 15.30 en 22.00 uur grote criminaliteitsco…