Home Limburg Venlo – Twee aanhoudingen schietincident Blerick

Venlo – Twee aanhoudingen schietincident Blerick

De politie hield zondag twee mannen aan voor het schietincident in Blerick dat donderdagavond plaatsvond op het St. Hubertusplein.

Het gaat om mannen van 31 en 27 jaar. Een werd er aangehouden op het vliegveld van Frankfurt en de ander op het vliegveld van Dusseldorf. Van een derde verdachte is de identiteit bekend en de politie hoopt hem spoedig aan te houden.
 

Bij het schietincident op het parkeerterrein aan het Sint Hubertusplein raakte een 41-jarige man uit Venlo gewond. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Een tweede slachtoffer, een 38-jarige man uit Venlo, heeft zich zelf in het ziekenhuis gemeld voor medische hulp.

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Noord-Limburg – Acht aanhoudingen bij internationale criminaliteitscontroles

Op twee locaties in Venlo vonden woensdag tussen 15.30 en 22.00 uur grote criminaliteitsco…