Home Limburg Venlo – Gewonde bij botsing ambulance tegen auto

Venlo – Gewonde bij botsing ambulance tegen auto

Bij een verkeersongeval op de A73 op vrijdagmiddag tussen een ambulance en een personenauto is de bijrijder van de ambulance ernstig gewond geraakt. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurster van de auto raakte niet gewond en is aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed van verdovende middelen.

Het ongeval gebeurde rond 15.50 uur toen de personenauto ruimte wilde maken voor de ambulance die reed met optische en geluidssignalen. De ambulance reed achter op de auto waardoor de bijrijder van de ambulance gewond raakte. De chauffeur van de ambulance en de patiënt achter in de ziekenwagen raakten bij het ongeval niet gewond. Twee agenten die eveneens achter in de ziekenauto zaten, zijn door ambulancepersoneel nagekeken. Een van de agenten is daarop uit ter controle naar het ziekenhuis overgebracht. TTOV heeft onderzoek verricht naar de exacte toedracht van het ongeval. De weg die volledig was afgezet, is inmiddels weer vrijgegeven.

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Noord-Limburg – Acht aanhoudingen bij internationale criminaliteitscontroles

Op twee locaties in Venlo vonden woensdag tussen 15.30 en 22.00 uur grote criminaliteitsco…