Home Limburg Venlo – Man ernstig mishandeld in woning in Venlo

Venlo – Man ernstig mishandeld in woning in Venlo

Op zondagmiddag 30 oktober rond 14:25 uur komt er bij de hulpverleningsdiensten een melding binnen van een mishandeling. In een woning aan de Florence Nightengalestraat in Venlo zou hierbij iemand gewond zijn geraakt.

Hulpverleners gaan ter plaatse en treffen in de woning een man aan. De man blijkt mishandeld waarbij gebruik gemaakt is van een tot nu toe onbekende stof. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Venlo. In de woning doet de politie onderzoek naar de toedracht van de mishandeling. De brandweer doet onderzoek naar de stof die hierbij is gebruikt. Er zijn geen andere personen gewond geraakt. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. De omgeving van de woning is afgezet. Het onderzoek loopt.

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Venlo – Politie stelt onderzoek naar schietincident

De politie stelt een onderzoek in naar een schietincident dat donderdagmiddag plaatsvond o…