Home Limburg Venlo – Fietsendief zwemt Maas over

Venlo – Fietsendief zwemt Maas over

Een man die maandagavond op de vlucht sloeg nadat hij was betrapt op het stelen van een fiets, probeerde via de Maas aan zijn achtervolgers te ontkomen. Hij sprong in de rivier en zwom naar de overkant, waar hij uiteindelijk werd aangehouden.

De verdachte had in het centrum van Venlo een fiets gestolen. Een aantal mensen ging achter de man aan en probeerde hem te overmeesteren. Desondanks wist hij aan hen te ontkomen en sprong bij de Maaskade in de rivier. In de duisternis verdween hij vervolgens uit zicht.

De brandweer hielp mee met de zoektocht waarbij een boot en warmtescan camera’s werden ingezet. Uiteindelijk werd de man aan de kant van Blerick met behulp van deze apparatuur ontdekt in struikgewas langs de Maas waar hij zich verstopt hield. Na onderzoek door ambulancepersoneel is de man aangehouden. 

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Noord-Limburg – Acht aanhoudingen bij internationale criminaliteitscontroles

Op twee locaties in Venlo vonden woensdag tussen 15.30 en 22.00 uur grote criminaliteitsco…