Home Limburg Blerick – Project Pandora: drie aanhoudingen en aantreffen vuurwapen

Blerick – Project Pandora: drie aanhoudingen en aantreffen vuurwapen

Overlastmeldingen van buurtbewoners waren woensdagavond aanleiding voor politieagenten van het project Pandora om poolshoogte te nemen in de Blerickse wijk Klingerberg. In een auto troffen de agenten drie jongeren aan en een vuurwapen. Het drietal is aangehouden en de auto en het vuurwapen zijn in beslag genomen.

Diverse overlastmeldingen vanuit de omgeving maakten dat de politie poolshoogte nam op de plek in de Klingerberg waar jongeren elkaar regelmatig treffen. De agenten troffen in een personenauto een vuurwapen aan. De drie jongeren die in de auto zaten zijn daarop aangehouden. De 23-jarige vrouw uit Tegelen en de 19- en 24-jarige mannen uit Blerick zijn naar het politiebureau gebracht.

Pandora richt zich op de veiligheid in de Blerickse wijken. Mede dankzij meldingen van buurtbewoners kunnen de agenten van Pandora overlast direct aanpakken. Dit heeft de afgelopen tijd al tot diverse resultaten geleid.  

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Noord-Limburg – Acht aanhoudingen bij internationale criminaliteitscontroles

Op twee locaties in Venlo vonden woensdag tussen 15.30 en 22.00 uur grote criminaliteitsco…