Home Limburg Blerick – Politie stelt onderzoek in naar gewapende overval

Blerick – Politie stelt onderzoek in naar gewapende overval

De politie stelt een onderzoek in naar een gewapende overval die donderdagmiddag plaatsvond in een supermarkt op het Laurentiusplein.

Iets na vijf uur kwam er een melding binnen dat er een onbekend persoon met een masker de winkel naar binnen was gekomen en gedreigd had met een vuurwapen. De persoon eiste geld en is er vervolgens met onbekende buit te voet vandoor gegaan in de richting van de Maas. Niemand raakte gewond.  Er werd een burgernetactie opgestart waarin gesproken wordt over een man van ca 1.60 m met donker krullend haar. Hij droeg tijdens de overval een zwarte trainingsbroek met witte strepen en een groene hoody. In verband met het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen die informatie hebben. Heeft u informatie die relevant is voor het oplossen van deze zaak, dan kunt u bellen met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Venlo – Nieuwe getuigenoproep zware mishandeling Karbindersstraat

Op vrijdagavond 26 augustus, rond de klok van 22:00 uur, werd een 53-jarige man op de Karb…