Home Limburg Blerick – Voorbereidingen voor hennepkwekerij in woning, bewoner aangehouden

Blerick – Voorbereidingen voor hennepkwekerij in woning, bewoner aangehouden

Vanuit het project Pandora heeft de politie vrijdag een adres in de Blerickse Klingerberg bezocht op verdenking van de mogelijke aanwezigheid van een hennepkwekerij. In de woning werd weliswaar geen kwekerij aangetroffen maar wel diverse materialen die worden gebruikt bij het inrichten van een kwekerij. Al het materiaal is in beslag genomen en een van de bewoners is aangehouden.

De politie kwam de woning op het spoor na meldingen. Bij de controle in de woning bleek dat er voorbereidingen werden getroffen om een hennepkwekerij op te zetten. Er werden diverse materialen aangetroffen, onder andere droogrekjes. Alle materialen zijn in beslag genomen.

Pandora, van onrust naar rust in de wijk!
De aanhoudingen komen voort vanuit Pandora. Pandora is de wijkgerichte aanpak waarbij de politie, gemeente Venlo, het Openbaar Ministerie en de Belastingdienst nauw samenwerkt om de veiligheid en de leefbaarheid in de wijk te vergroten. Criminaliteit moet een halt worden toegeroepen. Het leven in de wijk moet voor de wijkbewoners aangenamer, leuker en veiliger worden. Van onrust naar rust in de wijk! Pandora richt zich op meerdere wijken in de gemeente Venlo. Op dit moment ligt de focus op Blerick en in het bijzonder op het Vastenavondkamp.

 

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Blerick – Politie zoekt getuigen van belaging van een jonge vrouw in Blerick

Op zaterdag 18 maart omstreeks 01:48 uur is op de Meulenveldlaan in Blerick een jonge vrou…