Home Limburg Steyl – Getuigen gezocht van diefstal tas in snackbar

Steyl – Getuigen gezocht van diefstal tas in snackbar

De politie is gestart met een onderzoek naar aanleiding van een diefstal van een tas in een snackbar aan de Frankenstraat. Getuigen die informatie hebben worden verzocht zich te melden via 0900 – 88 44.

Rond 16.00 uur kreeg de politie melding van een mogelijke overval bij de snackbar. Toen agenten ter plaatse kwamen bleek dat er geen sprake was van een overval maar een diefstal. Een man en vrouw kwamen de snackbar binnen, waarna ze personeel afleidden en een tas wisten weg te nemen. Daarna vluchten de verdachten vanuit de snackbar naar rechts via de Keramiekstraat in een nog onbekende richting weg. Het is nog onbekend wat er is buitgemaakt. Er raakte niemand gewond bij de diefstal.

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Blerick – Politie onderzoekt gewapende overval op supermarkt

Maandavond rond 19.00 uur wer d een supermarkt aan het Laurentiusplein in Blerick overvall…