Home Limburg Heerlen Heerlen – Arrestatie voor discriminatie en mishandeling transgender

Heerlen – Arrestatie voor discriminatie en mishandeling transgender

Een 17-jarige jongeman uit Heerlen is dinsdagochtend gearresteerd, omdat hij ervan wordt verdacht een tweetal transgenders op discriminerende wijze te hebben uitgescholden en één van hen te hebben mishandeld. Dit gebeurde op 24 juli 2018 in het centrum van Heerlen.

De verdachte maakt deel uit van een groep jongeren die overlast veroorzaakt en mensen op straat lastig valt. Daarbij worden mensen uitgescholden, soms ook met een discriminerend karakter. In dit geval werd een transvrouw uitgescholden en geslagen, waarvoor de verdachte nu is opgepakt.

Laad meer Heerlen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Venlo – Vrouw overleden na verkeersongeval

Een 70-jarige vrouw uit Venlo is dinsdag overleden, nadat zij eerder die dag als fietser b…