Home Limburg Venlo – Politie zoekt gewapende overvaller

Venlo – Politie zoekt gewapende overvaller

Bij een overval op een cafetaria aan de Kaldenkerkerweg op zaterdag wist een gewapende man een onbekend geldbedrag buit te maken.

De man bedreigde rond 12.20 uur de eigenaar met een vuurwapen en wist te voet te vluchten met een onbekend geldbedrag. Bij de overval is niet geschoten en er raakte niemand gewond. Er waren geen klanten in de zaak tijdens het incident. 

De overvaller vluchtte in de richting van Duitsland. De politie is op zoek naar de man met een zwarte pet en een donkere jas met lichte vlekken aan de achterkant. Zij heeft een Burgernet bericht verstuurd met de oproep om uit te zien naar de man. De politie zoekt getuigen die mogelijk iets weten of hebben gezien. Deel informatie via het algemeen telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Hoogeveen – Aanhouding na oplichting met verkoop auto’s

Recent werden via Marktplaats gebruikte auto’s voor relatief weinig geld te koop aangebode…