Home Limburg Blerick – Opnieuw aanhouding verdachte onderzoek schietincident Blerick

Blerick – Opnieuw aanhouding verdachte onderzoek schietincident Blerick

Bij een controle op de luchthaven in de Franse hoofdstad Parijs is maandagochtend de gezochte verdachte van een dodelijk schietincident in Blerick van afgelopen november door de Franse autoriteiten aangehouden.

De 20-jarige man uit Amsterdam werd al langere tijd gezocht door het Team Grootschalige Opsporing (TGO) van de politie dat bezig is met het onderzoek naar het schietincident. De man arriveerde op de luchthaven met een vlucht vanuit Frans Guyana. De verdachte staat internationaal gesignaleerd en liep bij een controle op de luchthaven Paris Orly International Airport tegen de lamp. Hij is door Franse autoriteiten aangehouden, waarna het onderzoeksteam in kennis is gesteld van zijn aanhouding.

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Limburg – Verborgen cocaïne in auto aangetroffen

Experts van de douane Amsterdam hebben op speciaal verzoek van het Team Ondermijning in Li…