Home Limburg Venlo – Arrestatieteam rekent verdachten plofkraken in

Venlo – Arrestatieteam rekent verdachten plofkraken in

De politie heeft vrijdagmorgen twee mannen ingerekend bij een garagebox in de Vogelbuurt in Venlo. Door het arrestatieteam(AT) werden diverse schoten gelost. Eén verdachte raakte licht gewond door een zogenoemde ‘beanbag’. Het tweetal wordt verdacht van een poging tot het plegen van een plof- en ramkraak die afgelopen nacht werd gepleegd. Later werd nog een derde verdachte aangehouden te Utrecht.

De recherche van de Eenheid Oost-Brabant startte enkele maanden geleden een onderzoek naar plof- en ramkraken in Nederland en Duitsland. Daarbij kwamen de aangehouden verdachten in beeld. Zij bleken in een garagebox in Venlo een gestolen auto te hebben gestald. 

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Limburg – Verborgen cocaïne in auto aangetroffen

Experts van de douane Amsterdam hebben op speciaal verzoek van het Team Ondermijning in Li…