Home Limburg Blerick – Man aangehouden na dreigen met vuurwapen

Blerick – Man aangehouden na dreigen met vuurwapen

De politie heeft rond 20.45 uur een 54-jarige man uit Blerick aangehouden. De aanhouding was het gevolg van een incident in relationele sfeer op Rozenbottelstraat. De 54-jarige man heeft op die straat zijn ex-vrouw en enkele omstanders bedreigd met een vuurwapen.

Daarna is de man in zijn auto gestapt en weggereden. De politie heeft de man achtervolgd tot in de Olmenstraat. Daar verliet de man zijn auto en wilde hij een woning binnengaan. De man is aangehouden bij de woning. Bij de aanhouding werd een waarschuwingsschot gelost door de politie en is pepperspray gebruikt.

De auto van de man is afgesleept voor politieonderzoek.

De aanhouding vond plaats in dezelfde wijk waar gisteravond een schietpartij plaatsvond. Uit onderzoek is duidelijk geworden dat deze aanhouding niets te maken heeft met de dodelijke schietpartij van maandagnacht.

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Venlo – Bewoner aangehouden voor explosie appartement

De politie heeft donderdag 12 juli de bewoner van het appartement aan de Harry Meijerstraa…