Home Limburg Venlo – Man met geweld van tas beroofd

Venlo – Man met geweld van tas beroofd

De politie is op zoek naar getuigen van een beroving op vrijdagmorgen rond 7.30 uur op de Graaf Hendrik van de Bergstraat. Een 58-jarige man uit Venlo werd in zijn bestelbus beroofd van zijn tas.

De man was net ingestapt in zijn bestelbus toen vermoedelijk twee mannen van ongeveer twintig jaar met een getinte huidskleur hem iets in het gezicht spoten. Op hetzelfde moment wisten zij zijn tas met daarin onder meer geld afhandig te maken. De man is met een onbekende vloeistof bespoten. Hij is hierbij niet gewond geraakt maar even afgeleid waardoor zijn tas kon worden weggenomen. Het tweetal is gevlucht op een scooter in de richting van de Baarlosestraat. De politie heeft gelijk een buurtonderzoek ingesteld en technisch onderzoek aan de bestelbus. Zij is voor haar onderzoek op zoek naar getuigen en doet een oproep richting het publiek om informatie of eventuele camerabeelden te delen. Zij kunnen contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem bij M. via 0800-7000. 

2017122475

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Limburg – Verborgen cocaïne in auto aangetroffen

Experts van de douane Amsterdam hebben op speciaal verzoek van het Team Ondermijning in Li…