Home Limburg Heerlen Heerlen – Aanhouding in onderzoek naar drugslab

Heerlen – Aanhouding in onderzoek naar drugslab

De 43-jarige verdachte is aangehouden in een woning in Heerlen. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het drugslab. Na een brandmelding ontdekten agenten dinsdagavond 4 juli in een loods op het terrein een drugslaboratorium. Daarop is de hulp van experts van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFO) ingeroepen.

In het onderzoek naar het drugslab dat dinsdagavond 4 juli werd ontdekt na een brand heeft de politie vanmorgen een aanhouding verricht. Het politieonderzoek is nog volop bezig en meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

 

Laad meer Heerlen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Limburg – Verborgen cocaïne in auto aangetroffen

Experts van de douane Amsterdam hebben op speciaal verzoek van het Team Ondermijning in Li…