Home Limburg Eenzijdige dodelijke aanrijding auto met boom in Valkenburg

Eenzijdige dodelijke aanrijding auto met boom in Valkenburg

Bij eenzijdige aanrijding met een boom is rond 02.40 uur een automobilist komen te overlijden.

Agenten merkten in het centrum van Valkenburg de personenauto op die de aandacht trok door het rijgedrag van de bestuurder. Ze rijden daarop achter het voertuig aan en merken op de er een blik uit de auto wordt gegooid. De bestuurder negeert vervolgens een stopteken dat de politie geeft en rijdt weg via de Daalhemerweg de in de richting van richting Bemelen.

In verband met de hoge snelheid van het voertuig en de bochtige wegen houden de politieagenten afstand van de auto. Zij zijn het zicht op het voertuig kwijtgeraakt. Vervolgens treffen ze de auto op de Gasthuis ter hoogte van de Oude Heerweg aan. Deze is in een bocht in botsing is gekomen met een boom. De 29-jarige bestuurder uit Valkenburg is hierbij om het leven gekomen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Venlo – Man gewond bij schietincident

De politie stelt een onderzoek in naar een schietincident in een woning aan de Van Speycks…