Home Groningen Delfzijl Politie houdt dwarse man aan

Politie houdt dwarse man aan

De politie heeft maandagavond op het Weempad in Delfzijl een 49-jarige man uit Delfzijl aangehouden. De Delfzijlster wordt ervan verdacht dat hij niet naar een bevel van agenten heeft geluisterd. Ook heeft hij zich verzet bij zijn aanhouding. Hierbij raakten beide agenten gewond. De agenten waren bezig met een afzetting van een terrein in verband met een schuurbrand op het Weempad. Dit vanwege het feit dat er mogelijk asbest bij de brand kon vrijkomen. Op dat moment negeerde de 49-jarige het afzetlint en reed de man toch het terrein op. Toen hij op zijn gedrag werd aangesproken, negeerde hij de bevelen van de agent. Ook trok hij het afzetlint kapot. Hierop werd de verdachte aangehouden. Hij verzette zich hevig tegen zijn aanhouding. Met behulp van pepperspray kon de man worden overmeesterd. Door het verzet raakten beide agenten licht gewond aan respectievelijk hand en vinger. Ook werd een dienstblouse van één van de agenten tijdens de worsteling vernield. De verdachte werd in een cel ingesloten. Tegen de Delfzijlster is aangifte gedaan.

 

Laad meer Delfzijl

Geef een reactie

Bekijk ook

Groningen – Gezocht – Steekincident – Gedempte Zuiderdiep – Groningen

Op zondag 2 april wordt in Groningen een minderjarige jongen in zijn been gestoken. De ver…