Home Groningen Groningen – De politie onderzoekt steekincident Siersteenlaan Groningen

Groningen – De politie onderzoekt steekincident Siersteenlaan Groningen

In de nacht van donderdag 28 december op vrijdag 29 december hebben we omstreeks 02:30 uur een melding ontvangen van een steekincident aan de Siersteenlaan in Groningen. Hierbij is een 44-jarige man uit Groningen gewond geraakt. Het slachtoffer was op dat moment op eigen initiatief onderweg naar het ziekenhuis.

Ter plaatse start de politie direct een onderzoek. Er is onder meer met meerdere getuigen gesproken en sporenonderzoek verricht. Uit de eerste onderzoeksresultaten blijkt dat er een vechtpartij op straat was tussen het slachtoffer en meerdere personen. De vechtpartij zou rond 02:00 uur hebben plaatsgevonden. Het slachtoffer is daarbij ook gestoken.

Het onderzoek gaat verder met onder meer forensisch onderzoek en het opvragen en uitkijken van camerabeelden. Heeft u de vechtpartij gezien en nog niet met de politie gesproken? Of heeft u andere informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem bel dan Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Laad meer Groningen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Groningen – Drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in Groningen

De politie heeft op woensdag 31 januari een drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in …