Home Groningen Gezocht – Zedenmisdrijf – Driebondsweg – Groningen

Gezocht – Zedenmisdrijf – Driebondsweg – Groningen

Vrijdagochtend 18 augustus rond 5:00 uur is een zedenmisdrijf gepleegd op de Driebondsweg, net buiten de stad Groningen. Onze getuigenoproep van vrijdagavond heeft meer dan 10 tips opgeleverd. Een Team Grootschalige Opsporing is druk bezig met het onderzoek en is nog steeds dringend op zoek naar camerabeelden.

Het slachtoffer, een jonge vrouw, fietste vrijdagochtend 18 augustus over het fietspad naast de Driebondsweg vanuit Groningen in de richting van Meerstad. Het zedendelict vond rond 5:00 uur plaats. De verdachte ging er daarna vandoor in een donkerkleurige auto. We zijn een onderzoek gestart en doen onder andere buurt- en sporenonderzoek. Ook verzamelen we in de omgeving camerabeelden waar mogelijk iets op is te zien.

Deel uw informatie of beelden

De recherche vraagt aan omwonenden of bedrijfseigenaren met camerabeelden uit de omgeving van waar het incident is gebeurd om zo snel mogelijk contact op te nemen, zodat u beelden met ons kunt delen. Hebt u de politie nog niet gesproken en beschikt u over camerabeelden? Bel dan met 0800-6070. Natuurlijk zijn we ook op zoek naar mensen die vanochtend vroeg mogelijk iets gezien hebben, of op een andere manier informatie hebben die voor ons onderzoek van belang kan zijn. Reed u bijvoorbeeld rond 5:00 uur in de omgeving van de Driebondsweg en beschikt u over dashcambeelden? Neem dan ook contact met ons op. 

Update 22 augustus 2023

Onze getuigenoproep in het onderzoek naar een zedenmisdrijf op de Driebondsweg in Groningen heeft na vrijdag 18 augustus meer dan 10 tips opgeleverd. Een Team Grootschalige Opsporing is vrijdag een uitgebreid onderzoek gestart en is nog steeds dringend op zoek naar camerabeelden. Het zedenmisdrijf vond rond 5:00 uur plaats aan de Driebondsweg. De verdachte ging er daarna vandoor in een donkerkleurige auto, mogelijk terug richting de stad of de Groninger Ringweg. De recherche heeft inmiddels uitvoerig buurt- en sporenonderzoek gedaan, maar het onderzoek heeft nog niet geleid tot de aanhouding van een verdachte. Het onderzoek gaat daarom onverminderd door.

De recherche vraagt nogmaals aan omwonenden en bedrijfseigenaren uit de omgeving van de Driebondsweg en het nabije industrieterrein aan de oostkant van de stad Groningen om zo snel mogelijk uw camerabeelden te bekijken of veilig te stellen, zodat u deze beelden met ons kunt delen. Het gaat met name om beelden van de nacht van donderdag 17 op vrijdag 18 augustus, en van vrijdag 18 augustus overdag, omdat de dader zich mogelijk nog in de omgeving heeft opgehouden. Neem als u camerabeelden hebt direct contact op met de politie door te bellen met 0800-6070.

Natuurlijk zijn we ook op zoek naar mensen die vrijdagochtend vroeg mogelijk iets verdachts gezien hebben, of op een andere manier informatie hebben die voor ons onderzoek van belang kan zijn. Reed u die nacht of vroege ochtend in de omgeving van de Driebondsweg of het industrieterrein en beschikt u over dashcambeelden? Of fietste u in die omgeving en hebt u mogelijk een donkerkleurige auto zien rijden? Neem dan ook contact met ons op. U kunt ook het online tipformulier gebruiken onderaan deze pagina. Hier kunt u ook camerabeelden uploaden.

Laad meer Groningen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Groningen – Drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in Groningen

De politie heeft op woensdag 31 januari een drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in …