Home Groningen Groningen – Politie onderzoekt poging overval op supermarkt en zoekt getuigen

Groningen – Politie onderzoekt poging overval op supermarkt en zoekt getuigen

Zaterdagavond 5 februari 2022 heeft een gewapende verdachte geprobeerd een supermarkt aan de Meeuwerderweg in Groningen te overvallen. Een vermoedelijk minderjarige jongen bedreigde in de supermarkt een medewerker met een mes. Hij vluchtte kort daarna zonder buit. De politie doet onderzoek.

Rond 19:55 uur ontving de politie een melding van een overval op de supermarkt. Toen de agenten kort na de melding bij de supermarkt aankwamen, was de verdachte al weg. Vermoedelijk is de verdachte rennend gevlucht over de Meeuwerderweg, in de richting van de Van Julsinghastraat. Er is direct een onderzoek gestart. In de supermarkt zijn camerabeelden bekeken en in de omgeving is gezocht naar de verdachte. Vandaag zal er een buurtonderzoek plaatsvinden. Er raakte bij deze overval niemand gewond en er is niets buitgemaakt. Het onderzoek is in volle gang.

Signalement

In de omgeving heeft de politie uitgebreid naar de verdachte gezocht en via Burgernet is de hulp van het publiek ingeroepen. Dit heeft nog niet geleid tot de aanhouding van de verdachte. De vermoedelijk minderjarige jongen droeg tijdens de overval zwarte kleding en zwarte schoenen met een witte zool. Ook droeg hij een wit masker/witte gezichtsbedekking.

Hebt u informatie?

De politie is op zoek naar getuigen van dit incident. Weet u meer, of was u rond dit tijdstip in de buurt van het Meeuwerderweg en hebt u iets verdachts gezien? Of hebt u camerabeelden waar de mogelijke verdachte op is te zien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Laad meer Groningen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Groningen – Drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in Groningen

De politie heeft op woensdag 31 januari een drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in …