Home Groningen Groningen – Onderzoek overval pizzeria in Groningen

Groningen – Onderzoek overval pizzeria in Groningen

De politie onderzoekt een overval op een pizzeria aan de Nieuwe Ebbingestraat. Zondagavond 30 juni omstreeks 23.50 uur pleegden twee daders deze overval. Ze kwamen de zaak binnen via de achterdeur. Bij de overval zou gebruik gemaakt zijn van een vuurwapen en een mes. Het is nog niet bekend of er iets is buit gemaakt. De twee daders zijn na de overval weggerend in de richting van het Noorderplantsoen.

Er is direct een onderzoek gestart, waarbij al met enkele getuigen is gesproken. De politie is op zoek naar meer getuigen, die mogelijk iets hebben gezien voor of na de overval. Deze getuigen kunnen ons bereiken op 0900-8844. Ook kan geheel anoniem melding worden gemaakt bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Laad meer Groningen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Groningen – 26 aanhoudingen na gewelddadige incidenten

De politie heeft vanaf maart 2019 in totaal 26 verdachten aangehouden voor straatroven, op…