Home Groningen Groningen – Gezocht – Schietincident Korreweg

Groningen – Gezocht – Schietincident Korreweg

De politie doet onderzoek naar schietincident op zondagmorgen 15 oktober. Iets na 5 uur in de morgen werd op de Korreweg in Groningen een 21-jarige man uit die plaats beschoten. De man raakte ernstig gewond. De verdachten gingen er na het incident vandoor. De politie houdt er rekening mee dat de man zonder noemenswaardige aanleiding betrokken is geraakt bij het incident.

Het slachtoffer fietste rond 05.00 uur vanuit de binnenstad van Groningen over de Korreweg. Nabij het Bernouilliplein werd hij vermoedelijk opgehouden door drie personen. Om onbekende reden werd de 21-jarige man vervolgens beschoten. Ze vluchtten daarna weg. Het slachtoffer bleef zwaargewond achter. 

Wij zijn direct na het incident met een onderzoek in de omgeving begonnen. Naast sporenonderzoek is met enkele buurtbewoners gesproken. Uit de binnengekomen informatie kwam een bepaalde auto naar voren die mogelijk betrokken was. De bestuurder van die auto (19 jaar) is later die zondagmorgen aangehouden. Wij houden rekening met meer verdachten.

Laad meer Groningen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Groningen – Wie weet meer over de dood van Wijtske Bauer-Hiemstra?

Wijtske Bauer-Hiemstra keerde nooit terug van een stapavondje. Vandaag is het precies 32 j…