Home Gelderland Nijmegen – Twee personen aangehouden voor fatale vechtpartij Nijmegen

Nijmegen – Twee personen aangehouden voor fatale vechtpartij Nijmegen

Woensdagavond 13 december rond 21.00 uur zijn een 21-jarige vrouw en 18-jarige man uit Nijmegen aangehouden voor betrokkenheid bij de fatale vechtpartij aan de Couwenbergstraat. De twee meldden zichzelf bij de politie, waarna ze werden aangehouden. De man op de foto hieronder wordt nog gezocht. De recherche roept getuigen op zich te melden.

Op zondagavond 10 december ontstond aan de Couwenbergstraat een vechtpartij tussen twee partijen, waarbij een 38-jarige man dodelijk werd gestoken. De man die nog gezocht wordt, ziet u op de foto op deze pagina. Als u weet wie hij is, of waar hij verblijft, geef dat dan door. Zie onderaan deze pagina hoe u informatie kan doorgeven.

Getuige geweest? Meld u
Ondanks de twee aanhoudingen is het onderzoek nog niet afgerond. Een derde man wordt nog gezocht en de recherche wil duidelijk krijgen wat de rol van iedere verdachte was in de mishandelingen. Daar kunt u bij helpen. Tijdens de vechtpartij waren er veel mensen op straat. Was u zondagavond rond 19.15 uur aan de Couwenbergstraat en heeft u ons nog niet gesproken? Dan vragen we u om contact op te nemen. Ook als u denkt dat u geen relevante informatie kan delen, vragen we om contact op te nemen. Alle informatie, hoe klein of onbelangrijk het ook lijkt, kan van belang zijn voor het onderzoek.

Tipgevers bedankt, blijf melden
De afgelopen dagen hebben veel getuigen zich gemeld. Ook na de uitzending van Opsporing Verzocht hebben veel mensen gehoor gegeven aan onze oproep om informatie en beeldmateriaal door te geven. Het onderzoeksteam wil iedereen bedanken die heeft meegedacht en aan de oproep gehoor heeft gegeven.

Mogelijk heeft u informatie en/of camerabeelden. Neem dan contact op, uw informatie is nog steeds van belang.

Vragen

  • Wie weet wie de man op de foto is?
  • Wie weet waar de man op de foto momenteel verblijft?
  • Was u zondagavond rond 19.15 uur aan de Couwenbergstraat in Nijmegen?
  • Heeft u camera- of dashcambeelden waarop de vechtpartij of de verdachte te zien is?

Meld u dan. Melden kan op onderstaande manieren:

  • Via het tipformulier op deze pagina. Hier kunt u uw gegevens, informatie of beeldmateriaal achterlaten. Indien daartoe aanleiding is neemt het rechercheteam contact met u op.
  • Telefonisch via 0800 – 6070 (gratis). Meld dan dat u belt voor TGO Manitoba.
  • Anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000. Dit is een onafhankelijk meldpunt; het is dus geen onderdeel van de politie. U hoeft geen gegevens achter te laten en uw informatie wordt alleen doorgegeven aan recherche als het niet naar u te herleiden valt.
Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …