Home Gelderland NIjmegen – Uiteindelijk zes verdachten aangehouden voor mishandeling Plein 1944

NIjmegen – Uiteindelijk zes verdachten aangehouden voor mishandeling Plein 1944

Op zaterdag 15 juli vond een ernstige mishandeling plaats op Plein 1944. Kort erna zijn vier verdachten uit Den Bosch aangehouden op verdenking van betrokkenheid. Een week later zijn nog twee andere verdachten aangehouden, een man van 21 uit Tilburg en een man van 20 zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Bij de mishandeling raakte een man gewond, die ter plaatse eerste hulp kreeg en ook nog is gecontroleerd in het ziekenhuis. Het onderzoek wordt onverminderd voortgezet. Op dit moment zit nog één verdachte vast, een man van 20 uit Den Bosch. Gisteren is door de raadkamer besloten dat deze verdachte nog 90 dagen langer in bewaring blijft. De andere vijf verdachten zijn heengezonden, maar worden nog wel als verdachte beschouwd. 

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …